Stranden in de buurt van Estoril

portugal-beach

Estoril is een gemeente van Cascais, dat deel uitmaakt van het district Lissabon in Portugal. Nu dat je precies weet waar het is, je moet ook weten wat Estoril te bieden-een lange strook van gouden zandstranden die kan worden bereikt met de trein (Linha de Cascais) of van de zee weg genaamd de Marginale heeft.

Deze stranden zijn ook met elkaar verbonden door een goed verlichte Paredão, of wandelpad, dat is bezaaid met restaurants, bars, oefening stations, kleedkamers, douches en toiletten, die allemaal onder het toeziend oog van goed geplaatst veiligheid teams.

Guincho Beach

Dit is een van de grootste stranden langs de kust van Lissabon met meer dan 800 meter van de kust. Sterke wind en grote golven zijn hier een constant, waardoor het een perfecte plek voor windsurfen, surfen, kite-surfen en bodyboarden; toevallig zwemmen, anderzijds, wordt ontmoedigd. Het strand beschikt over een surfschool en eerste hulp punt, het geheel waarvan het hoofd gezien door de Estalagem Muchaxo Inn.

Abano Beach

Op weg naar het noorden van Guincho, gelegen in een kleine baai en met een grote rotsformatie uitsteken van het midden, is Abano Beach. Deze beschutte strand heeft kalme wind en water en het is toegankelijk via een trap die is gesneden in de rotsen na een behoorlijke wandeling van Guincho. Dit kleine strand ligt op slechts 100 meter, maar de omliggende rotsen zijn huis naar restaurants en cafes die een spectaculair uitzicht bieden.

Cresmina Beach

In tegenstelling tot Abano, de 300 meter lange Cresmina Beach is gemakkelijk bereikbaar via een nabijgelegen bushalte, en ligt in een kleine inham. Ondanks worden omsloten door rotsen, er zijn sterke wind en golven, dat is waarom ongedwongen zwemmen is verboden.

Santa Marta Beach en Ribeira Beach

Santa Marta is te vinden achter de Castro Guimaraes Museum, en als je in de stemming voor een beetje dansen, dan is de grootste discotheek van Estoril, ‘Coconuts’, ligt op slechts 110 meter afstand.

Ribeira of ‘Praia dos Pescadores’, strand van de visser, kreeg zijn naam als gevolg van de nabijheid van de vismarkt. Dit strand ligt in het midden van Cascais en als zodanig, is omgeven door restaurants, winkels, trein en bus, parkeerfaciliteiten en de Town House.

Parede Beach

Op 131 meter, de kleine Parede Beach is niet alleen mooi maar ook therapeutisch, het water is rijk aan jodium dat is waarom zo velen komen hier om hun pijnlijke botten te verlichten. Dit strand is ook belangrijk omdat in 1940 het werd verkleind om ruimte voor de Marginale maken.

12 andere stranden

 •          Rainha Beach, die is vernoemd naar de laatste koningin van Portugal, Rainha Donna Amelia, die wordt gebruikt om te baden in het tijdens de zomermaanden; het is slechts 50 meter breed.
 •          Conceicao Beach, dat is gelegen tussen de steviger Hof Justitie Gebouw van Cascais (Chalat Faial) en de Kapel (Nossa Senhora de Conceição) waaraan het zijn naam ontleent.
 •          Duquesa Beach, die is vernoemd naar de hertogin van Palmela, die het vaak zou bezoeken; de belangrijkste kenmerken zijn kleurrijke paraplu’s, een duikschool en waterfietsen te huur.
 •          Tamariz Beach, dat een Ocean Zwembad of beschikt over ‘Piscina Oceanica do Estoril’ in de richting van haar oostelijke uiteinde.
 •          Moitas Beach is gelegen tussen Duquesa en Tamariz.
 •          De Poca Beach is over het hoofd gezien door een voormalige vesting die nu is omgebouwd tot een discotheek – ‘Forte Velho’.
 •          Azaruhinja is een baai die wordt omgeven door rotsen en is ideaal voor mooie wandelingen.
 •          Sao Pedro is een rustig strand in een semi-stedelijk gebied tussen Cascais en Lissabon, en wordt meer bezocht door huiseigenaren en de lokale bevolking.
 •          Caxias Beach in de buurt van Sao Bruno Vesting is een rustige plek en een van de meest natuurlijk mooie stranden van Estoril.
 •          Paco de Arcos is een 240 meter lange strand, dat beter bekend staat als ‘Praia Nova’ of New Beach.
 •          De Santo Amaro de Oeiras is het strand kast naar Lissabon en het is de site van de vele beach voetbal en volleybal toernooien.
 •          Carcavelos is het grootste strand in Estoril op 1359 meter; het strand biedt een skate half pipe, volleybalnet en een basketbalveld.

Ondanks dat het een kleine stad, Estoril beschikt over 22 stranden, waarvan er zijn 17 hierboven vermeld. De andere 5 zijn Torre, Parede, Avencas, Bafureira en Poca strand, dat kleine maar even ontspannen en mooi zijn. Deze stranden in de lijn vallen, de een na de andere, en elk biedt een scala aan winkels en snackbars die zeker is om u bezig te houden de hele dag zijn. Ze behoren tot enkele van de beste in Portugal en zijn zeker een bezoek waard.

Invoer:

http://www.cascais-portugal.com/Beaches/Praia-Tamariz-Beach-Cascais.html

en.wikipedia.org / wiki / Estoril

www.worldtravelguide.net / portugal / Estoril-stranden

http://www.portugalvirtual.pt/cascais-estoril/beaches.php #. U1C5iShLYg6

http://www.cascais.net/guide/do/leisure/beaches

http://www.estoril-portugal.com/en/nature/beaches