Autoverhuur in Estoril en Portugal

car-hire-portugal

Estoril, Portugal is een schilderachtige stad met een aantal stranden en historische bezienswaardigheden die mensen van over de hele wereld bezoeken het hele jaar door. Als u van plan bent een reis naar Estoril, dan misschien wel een van de beste manieren om gemakkelijk rond te krijgen zou zijn om een ​​auto te huren. Dit zijn een paar tips over hoe je een auto huren in Estoril en Portugal, een paar bedrijven die je zou kunnen huren bij, en op sommige plaatsen je moet rijden.

Rijden in Portugal en Estoril – Tips & Tricks

De meeste reizigers vrees niet in staat om de taal spreken, alsook het in een ongeval, vanwege het feit dat mensen in Portugal neiging om zeer snel rijden. Het is echter belangrijk op te merken dat zelfs als je geen Portugees spreek, kan bijna iedereen spreekt Engels en degenen die dat niet zullen doen werken om hun punt over te brengen.

Als voor ongevallen, zijn ze kort minder frequent, de kwaliteit van de wegen zelf zijn uitstekend. Houd in gedachten dat het tolsysteem in Portugal is een beetje vreemd. Er zijn tolhuisjes die uw nummerplaat en een aparte “pay shop” die je nodig hebt om te gaan, om de tol te betalen opnemen.

Luchthavens en autoverhuurbedrijf

De dichtstbijzijnde luchthaven naar Estoril, Portugal ligt op 31 km afstand en is gelegen in Lissabon, Portugal – de luchthaven Portela van Lissabon. Dit is het dichtstbijzijnde vliegveld voor zowel internationale als binnenlandse vluchten. Hoewel er zijn veel instanties die u een auto van kon huren in Estoril, hier is een lijst van de top voor u:

http://www.goedkoperautoverhuur.nl/portugal/autoverhuur.php

http://www.europcar.nl/alle-landen/portugal

http://www.autoverhuur-luchthaven.nl/portugal/autohuur-portugal.php

http://www.autoverhuur24.be/portugal/autoverhuur-portugal.php

http://www.autoverhuurportugal.com/

https://www.hertz.nl/p/autoverhuur/portugal

Al deze bedrijven baseren hun kosten van het model en de grootte van de auto ook, net als op de hoeveelheid tijd die u ervoor kiest om het te huren voor. Terwijl alle auto’s zijn uitgerust met airbags, kunt u ook kiezen voor voertuigen die airco, radio, open dak of stuurbekrachtiging hebben huren.

Site Seeing

Tijdens het rijden rond Estoril kunt u om te stoppen en in de volgende drie sites die populaire toeristische attracties zijn –

  •          Tamariz
  •          Museu Condes de Castro Guimaraes
  •          Boca do Inferno

Tamariz Beach is vaak druk met toeristen en locals, vooral tijdens de zomermaanden. Het de perfecte plek om te ontspannen en van de zon te vangen. Het strand wordt gedomineerd door een kasteel in handen van de koninklijke familie van Monaco, en het strand is bezaaid met een aantal bars en restaurants.

Het Museu Condes de Castro Guimaraes is gelegen binnen de Graven van Castro Guimaraes Paleis, vandaar de naam. De plek zelf is gebouwd op een inham in de buurt van de zee, die zo nauw is gelegen aan het water dat bij vloed het water stijgt tot bijna voor de deur. Schilderijen, meubels, een bibliotheek die voor het publiek geopend is, en een orgaan dat speciaal is ontworpen voor de graaf worden tentoongesteld in het museum.

Boca do Inferno vertaalt naar ‘De mond van de hel’ in het Engels. Het is een gapende kloof gesneden in de rotswand naar het westen van Cascais. Als de zee kalm is het water in de kloof is ook; echter, wanneer de golven zijn ruw water barst boven in een dramatische scherm.

Het huren van een auto is inderdaad de beste manier om tijdens het reizen in Estoril, Portugal. De meeste verhuurbedrijven zijn redelijk geprijsd en u kunt een auto huren voor het geheel van uw reis en laat deze op de luchthaven wanneer u vertrekt. De drie hierboven genoemde sites zijn inderdaad een aantal van de beste in Estoril en rijden naar beneden om ze te bezoeken zal een plezierige, onvergetelijke ervaring.

Invoer:

http://www.tripadvisor.in/ShowTopic-g189100-i201-k4403658-Driving_Rental_Car_Tips-Portugal.html

http://www.travelmath.com/nearest-airport/Estoril, + Portugal